Naravoslovni dan prvih treh razredov v Črmošnjicah

Bili smo v Črmošnjicah. Učiteljice so pokazale omarice, kjer se lahko preobujemo. Potem smo si tudi iz nahrbtnika vzeli hrano in pijačo. Ko smo pojedli, je vsak razred dobil voditeljico. Mi smo šli na Divji potok in smo se veliko novega naučili. Ko smo prišli nazaj v dom Lipa, smo šli na igrala, jaz sem šla na »ziplajn«. Potem nas je avtobus odpeljal nazaj v šolo. V šoli smo imeli kosilo. Po kosilu sem šla domov. Bilo nam je zelo lepo. (Živa Butala, 3. r.)

Šli smo v Črmošnjice. Imeli smo naravoslovni dan. Šli smo na pohod. Ogledali smo si Divji potok, Zmajevo votlino in jelenov jezik. Na travniku smo se igrali. (Janez Burgar, 3. r.)

Z avtobusom smo se odpeljali v Črmošnjice. Imeli smo naravoslovni dan v domu Lipa. Odpravili smo se na pohod. Najprej smo šli do cerkve. Potem smo si ogledali Divji potok in Zmajevo jamo. Na travniku smo se igrali. Nato smo se vrnili v dom. (Aleksander Vrtin, 3. r.)
Včeraj smo bili v Črmošnjicah. Hodili smo po mostu in videli smo hiške in rudnike od palčkov. Videli smo tudi močerada, ki je pil vodo. Opazovati smo morali rastline in živali, videli smo tudi zmajevo jamo. In dobili smo pesem, ki smo jo morali prebrati drevesu. (Naja Veselič, 3. r.)

V Črmošnjicah je bilo »ful« dobro. Šli smo na Divji potok ter tam našli par školjk. Videli smo kar nekaj slapov. Videli smo močerada, ki se nas je ustrašil in potopil glavo v vodo. Na koncu smo naredili igre iz naravnih materialov. (Nadja Jesih, 3. r.)

PRILAGODI VIDEZ STRANI