Slovo učencev 9. razreda

KONČNI IZLET

V četrtek, 3. 6. 2021, so imeli učenci 9. razreda težko pričakovani zaključni izlet. Starši so jih v popoldanskem času s kombiji pripeljali v Radence. Ker so bili temperature visoke, so se nekateri pogumni devetarji že prvi dan kopali in supali na Kolpi. Zvečer pa smo se po odlični večerji, ki nam jo je pripravil naš šolski kuhar, zbrali ob ognju, kjer smo peli in plesali. Sledilo je spanje v idiličnih glamping hišicah v kampu pri Lindičevih. Sicer je bilo spanja bolj malo, je bilo pa zato veliko dobre volje in smeha. Naslednji dan, v petek, 4. 6. 2021, smo se z učenci odpravili na rafting po Kolpi. Ker je bila voda kar dovolj topla, so se skoraj vsi učenci tudi kopali in uživali v vodnih radostih. V popoldanskih urah je sledil povratek domov. Na izletu so se učenci in tudi učiteljici, ki sva jih spremljali, zelo zabavali in se še bolj povezali. Čudovit izlet, ki nam bo za vedno ostal v lepem spominu.

MINI VALETA IN PREDAJA KLJUČA

V torek, 15. 6. 2021, so imeli učenci 9. razreda zadnji šolski dan. Ta dan so v šolski telovadnici za učence pripravili mini valeto. Na njej so učencem šole predstavili del dogajanja z njihove valete, ki so jo imeli v petek, 11. 6. 2021. Na mini valeti so v programu, ki je bil poln plesa, igre, petja in zabave so ostalim učencem predstavili njihovo šolanje od 1. do 9. razreda. Predstavil so tudi svoje izbire za nadaljnje šolanje v srednjih šolah. Ob koncu mini valete sta razredničarka in ravnatelj podelila učencem 9. razreda pohvale in priznanja. Učenci so bili zelo uspešni pri svojem delu, še posebej učenca generacije Anej Bahor in Veronika Gorše. Podelili pa smo tudi naziv športnica leta, ki si ga je prislužila Alja Mar.

Sledila je predaja ključa učencem osmega razreda. Da bi dobili ključ, so morali osmošolci opraviti tri naloge, poleg kviza o poznavanju učencev 9. razreda so morali opraviti še dva plesa. Ob teh nalogah smo se vsi zelo zabavali in se nasmejali. Učenci osmega razreda so dobro opravili svoje naloge, zato so si prislužili ključ šole, ki ga po običaju hranijo učenci zadnjega razreda.

Učencem 9. razreda želim vso srečo na njihovi nadaljnji življenjski poti. Bili ste izredno uspešna in povezana generacija, ki nam bo za vedno ostala v spominu.

Anita Vrtin, razredničarka 9. razreda

PRILAGODI VIDEZ STRANI