Rogla 2020 – tretji dan

Dan je bil super in to je nakazoval že začetek – domačini so imeli prav, učenci so spali kot polhi. Jutranja rutina nam gre že kot namazana, dopoldansko smučanje pa je bilo sploh super. Vreme odlično, sneg trd, naša volja na višku. Preizkusili smo se že na skoraj vseh progah in kar ne moremo se odločiti kam bi šli naslednjo vožnjo. Padcev skoraj ni več, saj smo vse bolj spretni na smučeh.
Kosilo je bilo dobro, le s solato si še nismo na ti. Po kratkem popoldanskem predahu smo si šli ogledati staro pohorsko hišo. Med potjo tja smo spregovorili o bližnji in daljni okolici Gorenja, saj se od tukaj vidi zelo daleč. Z nekaj domišljije, so ugotovili nekateri, vse do Italije.
Nazaj grede smo si v vasi Gorenje ogledali še vaško toplarno na sekance ter vaško cerkev, ki ima streho pokrito s kamnitimi ploščami.
“Prijetno” utrujen smo se vrnili v dom in v trenutku postali neverjetno živahni. Čakata nas še večerja, nato pa športni spopad v telovadnici z učenci OŠ Bizeljsko. Samo po sebi se razume, da drugo kot zmaga ne pride v poštev.
Bomo videli.
Napaka. Danes smo imeli družabne igre in cirkuške spretnosti, od stikov z bizeljanci pa smo se skoncentrirali samo na družabne stike (spogledovanja ,koketiranje, vzdihovanja…).
Jutri je nov dan.

 

PRILAGODI VIDEZ STRANI