V petek, 18. 11. 2011, smo imeli Slovenski tradicionalni zajtrk. Ob 8.00 je imel zajtrk vrtec, ob 8.30 smo ga imeli mi, učenci od 6. do 9. r., ob 10.00 so ga imeli še učenci od 1. do 5. razreda. Zajtrk je najpomembnejši obrok v dnevu, ker si moramo na začetku dneva nabrati vitamine in minerale za uspešno nadaljevanje tega dneva. Za zajtrk smo jedli kruh, mleko, med in jabolka. Takšen zajtrk je zelo dober in lahko bi ga imeli večkrat na leto. Zjutraj ob 8.00 sva se midve in otroci iz vrtca zbrali v jedilnici. S pomočjo PowerPointa sva jim kazale slike čebelic in čebeljih izdelkov. Otroke sva tudi povabile k čebelarskemu krožku, saj nas primanjkuje. Veliko se jih je zanimalo za krožek. Če tudi vas veseli delo s čebelicami, se prijavite. Nato sva jim s pomočjo vzgojiteljic razdelile med, maslo, kruh in mleko. Od otrok sva se poslovili. Nato pa sva pomen zajtrka, predvsem zdravega, in čebelice ter njihovo delo predstavile tudi učencem od 1. do 5. razreda.
Nastja Saje, 7. r., in Eva Mušič, 7. r.