Učenci 2. razreda imajo najbolj čiste zobke

V sredo, 5. 6. 2024, smo se učenci 2. razreda odpravili v Črnomelj, ker smo imeli najbolj čiste zobke. Tam so nas pričakale tri zaposlene. Ena izmed teh je bila Pasta Vlasta. Imeli smo lov na zaklad. Po dva učenca iz vsake šole sta prišla na oder. Vsaka šola je imela drugačen izziv. Ko smo naredili izzive, smo dobili nagrade. Vsak učenec je dobil ščetko in zobno pasto. Potem, ko smo prišli do konca lova na zaklad, je Pasta Vlasta iskala zaklad. Ko ga je našla, je poskusila medicinska sestra Anita Zajec Kambič pogledati, kaj je v skrinji. Želela jo je odpreti, ampak je bila zaklenjena. Pasta Vlasta je rekla, naj vsaka šola pogleda v svojo vrečko, če je v njej ključ. In to smo bili mi. V naši vrečki se je skrival ključ. Zelo smo bili veseli. Odprli smo skrinjo, v kateri je bil pokal.
Na koncu smo se še fotografirali. Ta dan mi je bil zeloooooooooooooooooooooooooooooooooo všeč! (Tia Dajčman, 2. r.)

Danes smo šli v Črnomelj. Ogledali smo si predstavo o Pasti Vlasti.  Po predstavi smo se fotografirali. Dobili smo ščetko in zobno pasto. Bilo je lepo. (Miha Kobetič, 2. r.)

Danes smo se z avtobusom odpeljali v Črnomelj. Prevzeli smo  pokal. Za darilo smo dobili zobno ščetko in zobno pasto. (Rok Kuzma, 2. r.)

V sredo, 5. 6. 2024, smo se učenci 2. razreda udeležili občinske prireditve v organizaciji Centra za krepitev zdravja. Osvojili smo pokal kot zmagovalci akcije za čiste zobe. Po drugi šolski uri smo se z avtobusom odpeljali v Črnomelj. Vstopili smo v telovadnico OŠ Mirana Jarca, kjer nas je pričakala medicinska sestra Anita. Prestavila nam je pomočnico Pasto Vlasto. Pripravila nam je izziv, v katerem smo se podali na lov za skritim zakladom. V skrinji zakladov smo našli zobni pokal. Letos gre pokal k nam, v OŠ komandanta Staneta Dragatuš.
Bravo mi! (Nuša Panjan, 2. r.)

Danes smo šli po malici v Črnomelj na prireditev. Učenci 2. razreda smo zmagovalci čistih zob. Iskali smo zaklad. S pomočjo ključa smo prejeli pokal. Pokal je bil v obliki zoba s kronico. (Taja Barič, 2. r.)

V sredo, 5. 6. 2024, smo se učenci 2. razreda OŠ komandanta Staneta Dragatuš udeležili prireditve v Črnomlju. Skozi šolsko leto smo pridno tekmovali za čiste zobke. Iz Dragatuša smo se z avtobusom odpeljali po 1. šolski uri, ko smo odpisali test matematike. Brrr…Na prireditvi smo prejeli čisto pravi zobni pokal, saj smo izmed vseh šol Občine Črnomelj in Semič prejeli 1. mesto.
Ponosna sem, da sem prispevala k zmagi in čistim zobem. (Kim Mravinec, 2. r.)

PRILAGODI VIDEZ STRANI