Maček Muri

V četrtek, 30. maja, smo se učenci 4. in 5. razreda odpravili v Novo mesto, kjer smo si ogledali predstavo Maček Muri. Ko smo prišli v šolo smo pomalicali. Z avtobusom smo se odpeljali proti mestu. Vožnja je bila kar naporna, saj je bilo vmes veliko ovinkov. Ko smo le prispeli na cilj, smo se morali kar hitro odpraviti pred dvorano, saj moramo biti na predstavah vedno točni. Ogledana predstava je bila zelo zanimiva. Po ogledu smo pojedli še malico ter se odpeljali domov. (Lovro Vuk, 5. r.)

V četrtek, 30. maja, smo 4. in 5. razred odšli v Novo mesto. Tam smo si nameravali ogledati predstavo Maček Muri. V šolo smo prišli normalno in pojedli zajtrk. Vstopili smo na avtobus. Z njim smo se odpravili v mesto. Vožnja je bila dolga. Ko smo prišli, so nam razdelili karte, na katerih je pisal tvoj sedeš in vrsta. Cela dvorana je bila polna. Predstava se je hitro začela in zaključevala počasi. Bila mi je všeč. Ko je bilo predstave konec, smo odšli iz dvorane in pojedli to, kar smo imeli s sabo.
TA DAN MI JE BIL ZELO VŠEČ. (Tanja Štrekelj, 5. r.)

V četrtek, 30. maja, smo si učenci 4. in 5. razreda ogledali predstavo Maček Muri. Ko smo prispeli v Novo mesto, mi je bilo zelo slabo, kasneje pa sem bil bolje. Do dvorane smo morali hitro, da ne bi zamujali. Predstava se mi je zdela zanimiva. Ko smo prišli iz dvorane, smo se usedli v bližjem parku in pomalicali. Nato smo se odpeljali domov. (Samo Željko, 5. r.)

V četrtek, 30. maja 2024, smo imeli učenci 4. in 5. razreda kulturni dan. Zjutraj smo normalno prišli v šolo. Tam smo pojedli malico. Potem smo počakali avtobus, ki nas je odpeljal v Novo mesto. V kulturnem domu Janeza Trdine smo najprej odložili nahrbtnike, vzeli karte in hitro šli v dvorano. Ogledali smo si predstavo Maček Muri. Predstava je bila zanimiva. Po koncu predstave smo šli ven na klopco in pojedli kar smo imeli sabo. Potem smo šli na postajo in počakali avtobus. Odpeljal nas je nazaj v šolo. Šli smo še na dejavnosti in domov. Ta dan mi je bil všeč. (Neja Dajčman, 5. r.)

PRILAGODI VIDEZ STRANI