Dobrodelna prireditev Otroci za otroke

V petek, 5. 4. 2024, je v Kulturnem domu Semič potekal dobrodelni koncert Belokranjski pozdrav pomladi: OTROCI ZA OTROKE, ki ga je tradicionalno organiziral Rotarijski klub Semič – Bela krajina. Na koncertu, ki se je pričel ob 19. uri, je nastopila skupina CITROPREKELJ BELA KRAJINA, ki je navdušila občinstvo s svojim glasbenim spektaklom. Poleg njih so na odru gostovali tudi Tamburaška skupina Dobreč, Mladi godci otroške folklorne skupine Dragatuš in Pevska skupina Krnica OŠ komandanta Staneta Dragatuš.

Celoten večer je bil posvečen zbiranju sredstev za mlade likovnike šole, zato so se obiskovalci izkazali s številnimi donacijami. Po končanem koncertu je potekala še avkcija likovnih del, kjer so bila dela umetnikov ponujena v dražbo. Vsi prisotni so s svojim prispevkom omogočili nadaljnje ustvarjanje in izražanje mladih talentov na likovnem področju.

Dobrodelni koncert Belokranjski pozdrav pomladi je bil uspešen in ganljiv dogodek, ki je združil ljubitelje glasbe in umetnosti v dobrodelni namen. Hkrati pa je bil tudi priložnost za promocijo in podporo mladim ustvarjalcem, ki so se lahko predstavili širšemu občinstvu.

Vsi zaposleni in učenci šole se zahvaljujemo vsem obiskovalcem in Rotarijskem klubu Semič – Bela krajina za donacijo v vrednosti 2000 eur. Hvala za podporo in srčnost!

Ravnateljica Sanela Majstorović

 

V petek, 5. 4. 2024, smo Pevska skupina Krnica imeli nastop na dobrodelni prireditvi Otroci za otroke v KC Semič. Bilo je lepo. Vse se je izteklo kot se je moralo. Peli smo pesmi Se tičice, Dobro se je rano uraniti, Žuto kučo in Goro ta Banerino. Nekatera dekleta smo bile oblečene v nošo, ker smo imele zatem še nastop z godci.
Ta dan mi je bil zelo všeč, še posebej zato, ker smo bili lahko dlje budni.

Nina Kobetič, 4. razred

PRILAGODI VIDEZ STRANI