E-prireditev ob Prešernovem dnevu 2021

Ob slovenskem kulturnem prazniku smo tudi mi pripravili prireditev. Ker je pouk še vedno potekal na daljavo, smo se odločili, da bomo naredili e-prireditev.

Učiteljica Nataša je napisala scenarij za prireditev; besedilo nastopajočih, izbor slik, izbor glasbenih podlag … K sodelovanju je povabila učence 8. razreda in učenca iz 6. razreda. Vsi so povabilo z veseljem sprejeli (Tian Kocuvan Ivanič, Neli Klepec, Matic Peršič, Bor Maljevac, Julija Štefanič, Ana Željko in Neja Patricija Kočevar). Nato so se učili besedilo na pamet in ga vadili z učiteljico preko ZOOM-a. Prišel je čas snemanja. Da smo upoštevali navodila NIJZ, smo snemali ločeno. Uf, kaj je bilo smeha na snemanju!

Za pomoč smo prosili tudi učiteljico Jasmino, ki je skupaj z učenci (tudi preko ZOOM-a) pripravila odlično likovno podobo celotne e-prireditve. Učitelj Srečko je posnetke, slike, napise in glasbo ‘zmontiral’ v celoto.

Nastala je zanimiva in izvirna e-prireditev, ki smo si jo učitelji in učenci ogledali v petek, 5. 2. 2021; vi pa si jo lahko ogledate tukaj.

PRILAGODI VIDEZ STRANI