Športni dan – raft in vodne igre

V ponedeljek, 14. 9. 2020, smo se učenci od 4. do 9. razreda odpravili na rafting v Radence. Učenci od 1. do 3. razreda ter tisti, ki niso hoteli na spust, pa so imeli vodne igre v Radencih. Ko smo prispeli do Dola, smo pospravili nahrbtnike, pojedli malico in se razdelili v skupine. Jaz sem pristala v odlični skupini, bili smo trije veseljaki in bilo nam je odlično. Že na začetku smo se zabavali, peli smo pesmi in bilo je super. Spust ni bil prav nič naporen in vmes smo se nekajkrat vrgli v vodo, čeprav je bila zelo mrzla. Ko smo prispeli do Radencev, smo pospravili rafte in se odpeljali domov. Bilo je odlično in bi z veseljem še enkrat ponovila.

Veronika Gorše, učenka 9. razreda

Bilo je sončno ponedeljkovo jutro, 14. 9. 2020, ko smo že pred sedmo uro stali pred šolo. Odpravljali smo se namreč v Radence. Učenci od 1. do 3. razreda in učenci, ki se niso udeležili raftinga, smo imeli vodne igre na travniku ob reki Kolpi.

Takoj, ko smo prispeli v kamp, smo pojedli malico, si ogledali tamkajšnje živali in se takoj zatem odpravili na travnik. Preoblekli smo se v kopalke, kajti popoldan je bil vroč in predvsem moker. Učitelj Srečko nas je razdelil v skupine, nato pa smo tekmovali v vodnih – mokrih igrah.

Za konec smo se zapodili še v reko Kolpo, ki je bila pogumnim še kar topla, veliki večini pa mrzla. Preoblekli smo se v suha oblačila, se odpravili na avtobus in se odpeljali nazaj v šolo. Preživeli smo res krasen dopoldan.

PRILAGODI VIDEZ STRANI