Zadnji šolski dan v šol. letu 2019/2020

Zadnji šolski dan v tem šolskem letu, sredo, 24. 6. 2020, je imel šolski radio – Radio šolska antena – svojo zadnjo “oddajo”. Pripravili so svojo običajno oddajo, dodali pa so ji še prireditev ob dnevu državnosti.
Prireditev, ki sta jo vodili Tea in Veronika, se je pričela s himno. Program, ki je sledil, je bil zelo pester. Nastopil je recitator David v svoji viteški opremi, občinstvo sta nato dobro nasmejala dva znana slovenska stend-up komika – Anej in Erazem, proglasili so najučiteljico meseca junija – to je postala učiteljica Julijana, in najučenko – Nejo. Manjkala ni črna kronika, za njo vestno skrbi Žan, za prav posebno presenečenje pa so poskrbeli “frajerji” iz 8. razreda – Anej, Tim in Mark, njihov ples je bil čez vse.
Nato so se na odru predstavili vsi učenci, ki so na različnih tekmovanjih dosegli srebrna ali zlata priznanja, prireditev pa je zaključil g. ravnatelj in na koncu učencem zaželel vesele počitnice.
In za sam konec – učiteljica Julijana je učenci Aneju za njegov pogumen nastop podarila čokolado. Vsi smo mu jo zavidali.

Anonimni opazovalec prireditve

PRILAGODI VIDEZ STRANI