Rogla 2020 – peti dan

Pa smo prišli do konca. Nekateri so ga komaj dočakali, za druge pa predstavlja skoraj konec sveta. Vzrok je, seveda, ločitev od simpatij, ki neizbežno pride zadnji dan.
Vrnimo se malo nazaj. Jutro se je razlikovalo od ostalih – prejšnje dneve smo zjutraj pospravljali postelje in sobe, danes pa svoje stvari v kovčke in potovalke. Takoj po zajtrku smo jih odnesli v kletne prostore – v avtobus smo jih prenesli po kosilu.
Smučanje je potekalo v sproščenem vzdušju, izkusili pa smo tudi močan veter, ki je nosil sneg vodoravno. Po kosilu smo razdelili priznanja za najbolj urejeno sobo – dobili so jih tisti, ki so si jih res zaslužili – ter potrdila o uspešno opravljenem smučarskem tečaju. Vsi učenci so napredovali v znanju smučanja, predvsem pa so postali varni smučarji. Obvladajo vožnjo z vlečnico in sedežnico, obvladajo vožnjo po raznovrstnih progah, poznajo FIS pravila in jih upoštevajo.
Nato smo zložili svojo opremo v avtobus in se odpeljali za avtobusom z Bizeljskega. Zaradi slovesa je bilo pri nekaterih veliko joka, a si bodo lepe dneve na Pohorju za vedno zapomnili tudi ostali učenci.

 

PRILAGODI VIDEZ STRANI