Poreč 2019 – torek

(9.15) Za nami so prvo vstajanje, jutranja telovadba in zajtrk. Vse je potekalo brez težav in sedaj se že kopamo.

(14.40) Dopoldan smo opravili še razdelitev v plavalne skupine, med seboj se ločimo po barvah kap, ter popravili nekaj osnovnih napak tehnike plavanja.
Za kosilo smo imeli paradižnikovo juho, mesne polpete in solato iz barvnih makaronov in zelenjave. Za popoldansko malico imamo breskve. Sedaj počivamo (več ali manj) in se bomo kmalu odpravili na plažo.

(18.25) Popoldansko kopanje je mimo – lepo napredujemo in bomo jutri pričeli s prvimi testiranji. Po večerji se bomo odpravili v Poreč – nocojšnji večer bo kar naporen, zato pa bo spanje toliko slajše.

(sreda, 18.45) Izlet v Poreč je mimo. Pot tja je bila kratka (zaradi pričakovanja), nazaj pa precej daljša (bili smo otovorjeni z nakupljenimi stvarmi, žejni, utrujeni, …).
V Poreč smo se odpravili v novih majicah našega sponzorja. Bili smo vidni daleč naokrog in smo vsem padli v oči. V mestu smo imeli dobro uro časa za oglede in nakupe – premalo, da bi obiskali vse trgovine in trgovinice in preveč, upoštevajoč stanje naših denarnic. Vseeno smo bili na koncu “z izplenom” zadovoljni in je bil spanec bolj miren kot prejšnjo noč.

PRILAGODI VIDEZ STRANI