Otvoritev energetsko sanirane šole

V petek, 23. 2. 2018, smo imeli otvoritev energetsko sanirane šole. Na začetku smo se vsi skupaj zbrali v telovadnici. Čakali smo glavne predstavnike otvoritve, ki so pred vhodnimi vrati slovesno prerezali trak in s tem uradno otvorili energetsko prenovljeno šolo.

V telovadnici nas je pozdravil in nagovoril ravnatelj gospod Stanislav Dražumerič, ki je hkrati omenil izjemne dosežke naših učencev, s kančkom grenkobe pa se je ozrl tudi na stari del šole, ki še ni prenovljen in je v zelo slabem stanju.

Za njim je spregovorila županja gospa Mojca Čemas Stepanovič, ki je pohvalila naše učence in poudarila, da bo občina kmalu poskrbela tudi za stari del šole.

Najprej je nastopila starejša skupina otroškega pevskega zbora. Zatem je učenka 7. razreda Sara Plut Pečavar lepo deklamirala pesem Šola v nedeljo. Potem sva nastopili sestri Neja Klepec (7. r.) in Neli Klepec (5. r.). Zaigrali sva Napolitansko pesem. Na začetku in na koncu nam je prireditev s harmoniko popestril učenec 9. razreda Tim Bukovec Kralj.

Skozi ves program nas je popeljal Jaka Bilkerbach.

Neja Klepec, 7. r., novinarski krožek

PRILAGODI VIDEZ STRANI