Adrenalinski park Podzemelj

14. 9. 2017 smo odšli učenci od 1. do 6. razreda v Podzemelj v adrenalinski park. Tam smo odšli na 1. in 2. progo. Na prvo progo so šli mlajši, na višjo progo pa so lahko šli samo starejši. Naša vodička nam je razložila in pokazala, kako natakniti pas za plezanje. Pogumnica jaz sem si upala iti na višjo progo in ni bilo zaman. Bilo je zelo napeto. Ostali, ki še niso prišli na vrsto, so igrali golf in lahko so ‘vadili fitnes’. Ta dan je bil zelo lep in je hitro minil.

Tjaša Kobetič, 6. r., novinarski krožek

V četrtek, 14. 9. 2017, smo se učenci prvega, drugega, tretjega, četrtega, petega in šestega razreda odpravili v adrenalinski park Podzemelj. Ko smo prišli v šolo, smo si vzeli malico in se z avtobusom odpeljali v Podzemelj.
Petošolci in šestošolci smo šli na progo plezat prvi. Po nekaj krogih smo predali pasove drugim razredom, mi pa smo odšli igrati golf. Ko smo vsi progo preplezali, smo se odpeljali nazaj v šolo.
Bilo mi je zelo lepo, ker je bilo razburljivo.

Matic Peršič, 5. r.

 

V četrtek 14. 9. 2017 smo učenci od 1. do 6. razreda odšli v adrenalinski park.
Zjutraj, ko smo prišli v šolo, smo si vzeli malico in odšli v Podzemelj. Tam smo najprej dobili pasove, potem pa smo šli najprej na prvo progo. Na tej progi je bila plezalna stena, potem sodi, nato jajček, jabolka in hruške, mreža, deske in še tobogan.
Kdor je želel na drugi progo, se je lahko tudi tam preizkusil. Ampak tista proga je bila zelo zahtevna. Ovire naj tej progi so bile sledeče: lestev, poševne palice, zipline, črke Podzemelj, kolo, čoln, hlodi, mini plezalna stena, mreža, tarzan, velik zipline in lestev.
Ko smo vsi preplezali vse omenjene ovire, smo odšli z avtobusom domov. Meni je bil ta dan zelo všeč, saj sem se lahko preizkusila tudi v zahtevnejših ovirah druge proge.

Pija Kač Lamut, 5. r.

PRILAGODI VIDEZ STRANI